Öğrencilerimiz maske ve temizliğe dikkat çekiyor. Özellikle salgın döneminde dikkat etmemiz gereken bu konuya okul öğrencilerimiz yaptıklarıyla arkadaşlarına ve topluma örnek oluyor.

12.11.2020 1069

Okulumuz öğretmenlerinden Derya Çataltepe öncülüğünde ki öğrencilerimiz temizliğe ve maske kullanıma verdikleri önemi bir kez daha ispatlamış oldular. İMKB ortaokulu bünyesinde toplum sağlığını ilgilendiren bu konuda okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri gerekli hassasiyetleri gösterdikleri için kendilerini takdir ediyor çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.