İLELEBET CUMHURİYET

29.10.2022 181

Aziz Milletimizin, imkânsızlıklar içinde büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zaferler neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü vesilesi ile Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını; kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Okulumuz Sosyal Bilgiler zümresi öğretmenleri tarafından hazırlanan törende Cumhuriyetin kurulmasının 99. yılını heyecan ve mutluluk ile kutladık. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurmuş ve bizlere hediye etmiş olduğu bu vatanı ilelebet yaşatacağımıza söz veriyoruz. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

BAYRAM